Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Frontpoint Gaiter Gore-Tex - ID: BD701501

Julefest
20% - KODE

Black DiamondFrontpoint Gaiter Gore-Tex

Mer info

Mer om Frontpoint Gaiter Gore-Tex fra Black Diamond

Black Diamond FrontPoint Gaiter GTX gir deg og leggene dine den beskyttelsen du trenger. To-lags Gore-Tex og robust fotreim.
Black Diamond FrontPoint Gaiter GTX er laget av to-lags Gore-Tex som gir f›rsteklasses holdbarhet og tetthet. Et par hellengdegamasjer i beste kvalitet, med andre ord. Den har stram passform og den robuste fotreimen s›rger for at FrontPoint Gaiter GTX sitter der den skal.
ÿÿ
Egenskaper for Black Diamond FrontPoint Gaiter GTX:

Vekt: 251 gram (M)
sn›ring
Teipede s›mmer
2 lags Gore Tex
justerbar fotreim
Fotreim av nylon neoprenbelagd
Krok fram for feste
Blank
Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Vis alle Gamasjer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!