Gear Sling Padded - ID: A063811

Black DiamondGear Sling Padded

Mer info

Mer om Gear Sling Padded fra Black Diamond

Når du har med deg mye utstyr på lange ruter, er det godt å få vekten vekk fra klatreselen. Det er også enklere å bytte over utstyret til neste mann som skal ut i den skarpe enden av tauet. Har en behagelig fleece-liner mot kroppen.

  • Kan også brukes som slynge da den har en bruddstyrke på 9 kN

Egenskaper for Gear Sling Padded:
Vekt: 108 g
Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!