Half Dome Helmet - ID: A063790

Black DiamondHalf Dome Helmet

Mer info

Mer om Half Dome Helmet fra Black Diamond

Half Dome er Black Diamonds mest populære klatrehjelm og er gjennomtestet gjennom mange år. Enkle justeringer som kan gjøres med hånd øker sikekrhetsmarginen når du henger i veggen. Forbedret passform og mer enn 40 gram lettere. Passer til alle typer klatring, fra cragging til alpine ekspedisjoner. Justeringshjul i nakken for rask og presis tilpasning
 • ABS plastskall med ekstra EPS i toppen
 • Justeringshjul i nakken, som kan bøyes inn i hjelmen ved pakking
 • Klips for sikkert feste av hodelykt
 • Vekt:
  S/M: 330 g
  M/L: 350 g
 • Størrelse:
  S/M: 50-58 cm
  L/M: 56-63 cm

Egenskaper for Half Dome Helmet:
Kjønn: Unisex
Avtakbart fôr: Nei
Justerbar: Ja
Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Vis alle Klatrehjelmer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!