BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Men's Stretch Operator Shirt - ID: A067051

Black DiamondMen's Stretch Operator Shirt

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Stretch Operator Shirt fra Black Diamond

Men's Stretch Operator Shirt fra Black Diamond er en kortermet skjorte for herrer som passer til dine fritidsaktiviteter.
Egenskaper for Men's Stretch Operator Shirt:
Knepping: Lang knepping
Materiale: Bomull/Syntetisk
Antall lommer: 1 stk
Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!