Momentum - Kids - ID: A063803

Black DiamondMomentum - Kids

Størrelseguide Mer info

Mer om Momentum - Kids fra Black Diamond

Black Diamonds populære klatresele for barn. Selen har et godt polstret hoftebelte og kun et spenne som gjør at det går kjapt og enkelt at ta den av og på. Dual Core Construction og OpenAir skum gjør selen veldig komfortabel også når det blir lange dager i veggen. trakFIT gjør det enkelt at justere lårløkkene og gjør det mulig for barna at vokse i selen. To utstyrsløkker og en heisløkke gir nok plass til alt du trenger.
  • Den populære allroundselen for barn
  • Dual Core Construction og OpenAir
  • Type sele: Sittesele for barn
  • Spenner hoftebelte: Et til venstre, Speed Adjust
  • Lårløkker: Justerbare med trakFIT
  • Utstyrsløkker: 2st
  • Heiseløkke bak: JaEgenskaper for Momentum - Kids:
Vekt: 240 g
Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!