Sabretooth - ID: A063726

Black DiamondSabretooth

Mer info

Mer om Sabretooth fra Black Diamond

Black Diamond Sabretooth Clip Crampon er Black Diamond's beste allround stegjern. De er laget av rustfritt stål med allsidige horisontale front-tagger og mer tekniske sekundær-tagger. Passer til klatring av enklere is-ruter og er samtidig perfekte å ha på breturer. Sabertooth Clip har en lav-profil justerbar spenne på hælen, som gir en nøyaktig og presis passform. Utstyrt med fleksible stropper for best mulig tilpassning til støvlene. Denne modellen er egent for alle typer fjellstøvler uten tå-kant.
  • Materiale: Rustfritt stål
  • Størrelse: Passer EU 36-46
  • Clip: 910g
  • Pro:890 gBlack Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!