Swift - ID: A063738

Mer info

Mer om Swift fra Black Diamond

Swift er en T- sertifisert isøks fra Black Diamond med et ergonomisk og justerbart håndtak. Med denne øksen visker Black Diamond ut forskjellene mellom en klatre og en vandreøks og gir deg en lett øks med kraftigere blad og håndtak enn hva vi har sett tidligere. En naturlig og god bue gir deg enklere kraftoverføring ved hogg, og bladet har adze for grafsing.
  • Justerbart håndtak med FlickLock
  • T- sertifisert skaft
  • 50cm: 487g
  • 57cm: 507g
  • 64cm: 526g

Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!