Vapor - ID: A063792

Mer info

Mer om Vapor fra Black Diamond

Den letteste hjelmen til Black Diamond, og kanskje en av de letteste hjelmene produsert...? Det er dessverre ikke mange som bruker hjelm under sportsklatring, noe som er litt synd. Denne er så lett at det ikke er noen unnskyldning lenger. Black Diamond har designet denne med en blanding av Kevlar og carbon, samt et polycarbonat-skall for å holde vekten nede på et minimum. Hjelmen har optimal lufting og lav profil.

Strammingen i nakken kan felles inn i hjelmen for enklere pakking i sekken. Avtakbare hodelyktfester.

For lengre turer i høyfjellet og på ukjente trad-ruter anbefales heller Vector eller Half Dome, da disse beskytter en god del mer mot småstein og gjentatte smeller mot veggen, som man ofte får på vei opp ruter i fjellet.

Vekt: 186 gram

Størrelser
S/M: 53-59 cm
M/L: 58-63 cm

Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Vis alle Klatrehjelmer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!