Vector - ID: A063791

Mer info

Mer om Vector fra Black Diamond

Revolusjonerende klatrehjelm for lange klatre- og alpinruter samt der vekt er viktig. Denne kjenner du nesten ikke at du har på hodet, men gir samtidig god beskyttelse. Hjelmen er luftig og har et veldig godt justeringsystem i nakken og halsen. Dette kan pakkes inn i hjelmen når du for eksempel skal legge den i sekken. Black Diamond Vector har også klips for hodelykt, skulle det blitt mørkt underveis...
  • Feste for hodelykt
  • God ventilering
  • Gode justeringsmuligheter i nakken
  • Størrelser: S/M: 53-59cm, 
  • M/L: 58-63cm
  • Vekt: 231g (S/M), 240g (M/L)
Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!