Bliz

-
Det finnes en grunn til at ikke alle begir seg ut i naturen uten et par gode solbriller eller skibriller. Å kunne se godt, uansett hvilke omstendigheter naturen kan tenke seg å by på kan være avgjørende for et vellykket eventyr. Bliz finksjonelle briller er nøye utformet, med fokus på komfort som har stor betydelse for alle typer av aktiviteter som innebærer mye bevegelse.

Bliz

(117 varer)

Behold fokus med gode briller


Både vind, smuss og snøfokk kan være forstyrrende elementer i de fleste utendørsaktiviteter og -sporter. Skaffer du deg et par ordentlige og komfortable sol- eller skibriller, minsker du risikoen for irriterende øyne eller å bli blendet av solen midt i et viktig øyeblikk.Solbriller for et stort antall aktiviteter


Bliz lager solbriller for en rekke ulike aktiviteter. Fra de som er spesialdesignet til for eksempel langrenn og skiskyting, til de som kan brukes til en mengde ulike bruksområder, uansett om du tar deg frem på langrennsski, sykler eller løper.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!