Backbone Junior - ID: A059002

BlizBackbone Junior

Størrelseguide Mer info

Mer om Backbone Junior fra Bliz

Backbone Junior fra Bliz er beskyttelse for alle som passer til alpin.
Ryggskydd framtagen med den senaste teknologin. Skyddet består huvudsakligen av materialet mesh som gör att skyddet andas och ger det en så figurnära passform som möjligt. Skyddsplattan består av ett unikt material som gör skyddet bekvämt och som anpassar sig efter kroppens rörelser när du åker, det ger dig maximal komfort samtidigt som du skyddar din rygg. Om du skulle råka ut för en olycka så hårdnar ryggplattan vilket ger dig skydd när du faller.

Det finnes en grunn til at ikke alle begir seg ut i naturen uten et par gode solbriller eller skibriller. Å kunne se godt, uansett hvilke omstendigheter naturen kan tenke seg å by på kan være avgjørende for et vellykket eventyr. Bliz finksjonelle briller er nøye utformet, med fokus på komfort som har stor betydelse for alle typer av aktiviteter som innebærer mye bevegelse.

Mer fra Bliz

704.00
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!