BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Hybrid - ID: A039806

Ny!

BlizHybrid

Mer info

Mer om Hybrid fra Bliz

En av Bliz toppselgere er ofte brukt i konkurranse på profesjonelt nivå. Hybrid er et uslåelig valg for sykling og andre krevende sporter utendørs. Hybrid har en høyere ramme som beskytter mot vind og tilbyr topp ytelse. Det er derfor ikke rart at Hybrid er en av toppmodellene innen markedssegmentet. Det du får er en perfekt kombinasjon av stil, komfort og versatilitet. Hybrid er utstyrt med «Hydro Lens Tech™». En type linse med høy optisk kvalitet for å sikre et sylskarpt syn. Den kommer også med to ekstra par linser: en klar linse og en kontrast-linse slik at du alltid er beredt uansett værforhold.
Linseinformasjon - Hybrid er utstyrt med en såkalt «Hydro Lens Technology™», en X-PC linse med høy optisk kvalitet for å sikre et tydelig og skarpt syn under ulike værforhold. Den kommer også med to ekstra par linser: en klar linse og en kontrast-linse. Linsene har full UV beskyttelse, minimal refraksjon, anti-ripe belegg og hydrofobe egenskaper.

Materiale - Hybrid er laget av materialet Grilamid TR90 noe som gjør at den er svært lettvektig. De veier så lite som 29 gram. Grilamid TR90 har fordelen av å være komfortable både i varme og kalde forhold.

Tilpasningsmuligheter - Ikke alle ansiktsfasonger er like. Derfor er Hybrid designet med justerbare neseputer og justerbare stenger. Dermed er det ingen problem å finne den perfekte passformen. Bytt linse etter behov, Hybrid kommer med 2 ekstra linser – en klar linse og en kontrast-linse slik at du er beredt uansett værforhold.
Egenskaper for Hybrid:
Fotokromatisk linse: Nei
Utbyttbar linse: Ja
Ekstra linse inkludert: Ja
Polariserende: Nei
Det finnes en grunn til at ikke alle begir seg ut i naturen uten et par gode solbriller eller skibriller. Å kunne se godt, uansett hvilke omstendigheter naturen kan tenke seg å by på kan være avgjørende for et vellykket eventyr. Bliz finksjonelle briller er nøye utformet, med fokus på komfort som har stor betydelse for alle typer av aktiviteter som innebærer mye bevegelse.

Mer fra Bliz

Vis alle Sportsbriller

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!