BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Matrix Nordic Light - ID: A073361

BlizMatrix Nordic Light

Mer info

Mer om Matrix Nordic Light fra Bliz

Slipp løs din indre kraft med with Matrix Nordic Light fra Bliz. En modell som er perfekt til sykling, langrenn og andre multi-sporter. Den har en bred sylindrisk synsvinkel og smart ventilasjon som sørger for best mulig syn til enhver tid. Matrix er utstyrt med en «Nordic Light™»-linse. En høyteknisk linse som betraktelig forsterker kontraster og farger for å sørge for et skarpt og klart syn i forhold med lite lys. Den har en rekke tilpasningsmuligheter for topp komfort. Matrix Nordic Light er en komfortabel modell som lar deg yte på topp nivå selv når lyset ikke strekker til.
Linseinformasjon: Matrix Nordic Light er utstyrt med en «Nordic Light™»-linse. En høyteknisk linse som betraktelig forsterker kontraster og farger for å sørge for et skarpt og klart syn i forhold med lite lys. Linsen fjerner uklare fargetoner mellom de blå og grønne og mellom de grønne og de røde bølgelengdene. Disse spesifikke fargene blokkeres av Nordic-linsen, noe som resulterer i en bemerkelsesverdig forbedring i forhold til kontrast og skarphet, selv under utfordrende lysforhold.

Materiale: Matrix er laget av materialet Grilamid TR90, et materiale som tilbyr uslåelig fleksibilitet og er svært lettvektig. Matrix veier kun 34 gram. Det høyteknologiske materialet har fordelen av å være komfortabelt både i varme og kalde forhold.

Tilpasningsmuligheter: Med Matrix er du alltid klar for neste utfordring. Justerbare stenger og neseputer sørger for å optimal komfort og at de alltid sitter godt på plass. Linsene kan enkelt byttes ut til en annen farge eller en annen filterkategori (kan kjøpes separat).

Colour - Lens - Lens Category - VLT
Black - Orange Blue Multi - 1 - 49%
Black - Violet Blue Multi - 2 - 22%
Egenskaper for Matrix Nordic Light:
Fotokromatisk linse: Nei
Utbyttbar linse: Ja
Ekstra linse inkludert: Nei
Lysgjennomgang: 22-49 %
Polariserende: Nei
Det finnes en grunn til at ikke alle begir seg ut i naturen uten et par gode solbriller eller skibriller. Å kunne se godt, uansett hvilke omstendigheter naturen kan tenke seg å by på kan være avgjørende for et vellykket eventyr. Bliz finksjonelle briller er nøye utformet, med fokus på komfort som har stor betydelse for alle typer av aktiviteter som innebærer mye bevegelse.

Mer fra Bliz

Vis alle Sportsbriller

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!