Blundstone

-
Blundstone er pionærer på å forbedre komfort i arbeidet og å skape sikre arbeidssko. De er fast bestemte på å fortsette med å øke komforten for føttene våre og forbedre fothelsen.

Blundstone

(15 varer)

Gode støvler og boots til alle anledninger

Helt siden 1870 har australske Blundstone laget slitesterke støvler og boots som takler ordentlig tøff bruk. Tøffe er de også i en annen betydning enn at de holder til krevende friluftsliv. Blundstone ikoniske boots ser man nemlig ikke sjelden på alt fra modeller til skogsentusiaster. Det er med andre ord solide sko med en klassisk design som aldri ser ut til å gå av moten – og som funker til både eventyr og catwalk.

Blundstone 500 – en klassiker for både dame og herre

Blundstone 500 og Blundstone 510 har blitt moderne klassikere som brukes like mye til krevende friluftsliv som til hverdags. Blundstones boots, støvler og sko finnes i barne-, herre- og damestørrelser. De flotte og funksjonelle Blundstone 500 kommer i unisex-størrelser og har med sin klassiske look høstet stor framgang blant alle typer mennesker, menn som kvinner.

Støvelen er ikke bare populær takket være sin flotte og enkle design, men har også mange gode egenskaper, som for eksempel stålskaft for økt stabilitet som minsker risikoen for at man vrikker ankelen. Blundstone lager gode sko som holder lenge, både hva gjelder den klassiske stilen og materialets holdbarhet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!