Blundstone

(11 varer)
Blundstone produserer hverdags fottøy med lær som det viktigste materialet. God fordeling av vekt og ortopedisk riktig fottøy, med moderne og moteriktig design, har gjort flere Blundstone modeller til en virkelig salgsvinner.

Blundstone produserer hverdags fottøy med lær som det viktigste materialet. God fordeling av vekt og ortopedisk riktig fottøy, med moderne og moteriktig design, har gjort flere Blundstone modeller til en virkelig salgsvinner.

Gode støvler og boots til alle anledninger

Helt siden 1870 har australske Blundstone laget slitesterke støvler og boots som takler ordentlig tøff bruk. Tøffe er de også i en annen betydning enn at de holder til krevende friluftsliv. Blundstone ikoniske boots ser man nemlig ikke sjelden på alt fra modeller til skogsentusiaster. Det er med andre ord solide sko med en klassisk design som aldri ser ut til å gå av moten – og som funker til både eventyr og catwalk.

Blundstone 500 – en klassiker for både dame og herre

Blundstone 500 og Blundstone 510 har blitt moderne klassikere som brukes like mye til krevende friluftsliv som til hverdags. Blundstones boots, støvler og sko finnes i barne-, herre- og damestørrelser. De flotte og funksjonelle Blundstone 500 kommer i unisex-størrelser og har med sin klassiske look høstet stor framgang blant alle typer mennesker, menn som kvinner.

Støvelen er ikke bare populær takket være sin flotte og enkle design, men har også mange gode egenskaper, som for eksempel stålskaft for økt stabilitet som minsker risikoen for at man vrikker ankelen. Blundstone lager gode sko som holder lenge, både hva gjelder den klassiske stilen og materialets holdbarhet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!