Fiskern - ID: A070239

Julefest
20% - KODE

BruslettoFiskern

Mer info

Mer om Fiskern fra Brusletto

Brusletto Fiskern er en svært god fiskekniv som flyter dersom du skulle være uheldig å miste den i vannet. Skaftet er fleksibelt og er laget av kork og norsk bjørk med gummi-innlegg mellom lagene noe som gir kniven et godt grep selv om den blir våt. Kniven er laget i rustfritt knivstål 440C og bladets konslipte og tynne utførelse gjør at kniven også kan brukes til å filetere fisk.

  • Skaftmateriale: Oljet bjørk og kork
  • Slire: Brunt okselær med sikkerhetsinnlegg
  • Garanti: Livstid mot fabrikasjonsfeil

Egenskaper for Fiskern:
Stålkvalitet: 440C
Knivtype: Fiskekniv
Lengde blad: 120 mm
Totallengde: 240 mm
Brusletto & Co AS grunnlas i 1896 av Rognald Brusletto. Da han konstruerte og utviklet en maskinhammer med inspirasjon hentet fra vannkraft, så åpnet han også opp for teknisk utvikling og industriell produksjon hvilket skulle påvirke både firmaet og lokalsamfunnet i generasjoner. I dag produserer Brusletto & Co finere sport- og friluftskniver. Knivene deres er et viktig verktøy uansett om du skal på en fottur eller om skal jakte og fiske. Stålet de bruker er knivstål av høy kvalitet. Det behandles, stanses ut og herdes til optimal hardhet for at bladet skal være skarpt lenge. De bruker ulike treslag i knivskaftene sine, som f.eks. bjørk, oliventre, hassel og rotting. Trematerialet deres kommer fra ulike steder og er ikke utrydningstruede. De streber etter en miljøvennlig produksjon og har returrutiner på restmateriale der det er mulig.

Mer fra Brusletto

Vis alle Kniver

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!