27624

Tiur - ID: A070245

BruslettoTiur

Mer info

Mer om Tiur fra Brusletto

Brusletto Tiur er en mellomstor allroundkniv og ble kåret til Best i Test i Friluftsmagasinet UTE 3/2008. Kniven leveres i gaveeske og har en totallengde på 24,6 cm. Den har et smalt konslipt blad med lengde 11,5 cm, holk i massiv støpt aluminium og farget okselærslire med edgeblock. Bladet er laget av rustfritt knivstål Sandvik 12C27 og skaftet er laget av oljet amerikansk rotnøtt. Brusletto Tiur er suveren til å skjære brød, pølser, spikke pølsepinner eller annet du trenger en kniv til når du er på tur.

  • Skaftmateriale: Oljet amerikansk rotnætt
  • Slire:Sort okselær med edgeblock
  • Garanti: Livstid mot fabrikasjonsfeil

Egenskaper for Tiur:
Stålkvalitet: 1.4116N
Knivtype: Friluftskniv
Lengde blad: 115.2 mm
Totallengde: 246 mm
Vekt: 200 g
Brusletto & Co AS grunnlas i 1896 av Rognald Brusletto. Da han konstruerte og utviklet en maskinhammer med inspirasjon hentet fra vannkraft, så åpnet han også opp for teknisk utvikling og industriell produksjon hvilket skulle påvirke både firmaet og lokalsamfunnet i generasjoner. I dag produserer Brusletto & Co finere sport- og friluftskniver. Knivene deres er et viktig verktøy uansett om du skal på en fottur eller om skal jakte og fiske. Stålet de bruker er knivstål av høy kvalitet. Det behandles, stanses ut og herdes til optimal hardhet for at bladet skal være skarpt lenge. De bruker ulike treslag i knivskaftene sine, som f.eks. bjørk, oliventre, hassel og rotting. Trematerialet deres kommer fra ulike steder og er ikke utrydningstruede. De streber etter en miljøvennlig produksjon og har returrutiner på restmateriale der det er mulig.

Mer fra Brusletto

Vis alle Kniver

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!