Arctic Zip Polo Shirt with Thumbfingergrip - ID: A059867

BrynjeArctic Zip Polo Shirt with Thumbfingergrip

Størrelseguide Mer info

Mer om Arctic Zip Polo Shirt with Thumbfingergrip fra Brynje

Arctic Zip Polo Shirt with Thumbfingergrip fra BRYNJE er en trøye med høy hals og glidelås, lang arm med tommelfingergrep. Unisex.
Materialer: 80% merinoull, 20% polyamid.
100% syntetisk nettingfor.
Egenskaper for Arctic Zip Polo Shirt with Thumbfingergrip:
Materialvekt: 220 g/m2
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Bærekraft: Bluesign
Glidelås: Kort
Vekt: 390 g
Flatlocksømmer: Nei
BRYNJE er en liten familiebedrift med et stort mål - å levere bekledning som gir folk mulighet til å oppleve naturen, uten at det skal gå på bekostning av den. Helt siden 1887 har de vært verdenskjent for deres kvalitet, funksjonalitet og varighet. Brynje leverer kolleksjoner til herre, dame og barn som fungerer like godt i den flotte norske naturen som på klodens mest ugjestmilde steder. Da engelskmannen Hunt planla den første vellykkede ekspedisjonen til toppen av Mount Everest, sjokkerte han klatreverdenen med helt nye teorier om vekt, hastighet, klær og komfort. Hele ekspedisjonen ble utstyrt med Brynjes nettinggensere nærmest kroppen. Den 29. mai 1953 sto Hillary og Norgay på toppen av verdens høyeste fjell.

Mer fra Brynje

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!