Wool Thermo Longs with Inlay - ID: A059857

BrynjeWool Thermo Longs with Inlay

Størrelseguide Mer info

Mer om Wool Thermo Longs with Inlay fra Brynje

Wool Thermo Longs with Inlay fra BRYNJE er en nettingundertøy produsert i den fineste merinoull forsterket med polyamid. Dette undertøyet er førstevalget ved krevende turer og ekspedisjoner, nettop fordi nettingundertøy har en unik konstruksjon med en rekke enestående egenskaper. Unisex.
  • Få kuntaktpunkter mot huden.
  • Ved lav aktivitet sikres optimal isolasjon og kuldebroer motvirkes
  • Ved høy aktivitet fordamper overskuddsvarmen effektivt gjennom nettingen
  • Stoffet tørker raskt
  • Opprettholder funksjonen også på lengre turer

Materialer: 80% merinoull, 20% polyamid.
Egenskaper for Wool Thermo Longs with Inlay:
Materialvekt: 125 g/m2
Beinlengde: Full Length
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Vekt: 150 g
Flatlocksømmer: Nei
Buksesmekk: Nei
BRYNJE er en liten familiebedrift med et stort mål - å levere bekledning som gir folk mulighet til å oppleve naturen, uten at det skal gå på bekostning av den. Helt siden 1887 har de vært verdenskjent for deres kvalitet, funksjonalitet og varighet. Brynje leverer kolleksjoner til herre, dame og barn som fungerer like godt i den flotte norske naturen som på klodens mest ugjestmilde steder. Da engelskmannen Hunt planla den første vellykkede ekspedisjonen til toppen av Mount Everest, sjokkerte han klatreverdenen med helt nye teorier om vekt, hastighet, klær og komfort. Hele ekspedisjonen ble utstyrt med Brynjes nettinggensere nærmest kroppen. Den 29. mai 1953 sto Hillary og Norgay på toppen av verdens høyeste fjell.

Mer fra Brynje

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!