Buck

-
Amerikanske Buck Knives er produsenter av kniver og økser med aner fra tidlig 1900-tall. Foretaket ble startet i San Diego og fortsetter i dag å produsere markedets beste kniver og tilbehør for jakt og friluftsliv, i dag lokalisert i Idaho.

Buck

(9 varer)

Hvis du vil kjøpe Buck-kniver i Norge, gjør du det enkelt på nett hos oss.


Buck 110, en amerikansk jegerklassiker

Buck 110, som ble introdusert i begynnelsen av 60-tallet, er i dag en verdenskjent kniv som brukes av jegere over hele USA, men også i resten av verden. Denne foldekniven har satt standarden for jaktkniver og er blitt imitert av mange siden den ble introdusert på markedet. Faktum er at den har blitt så velkjent at til og med andre produsenter har kalt sine lignende foldekniver for akkurat Buck-kniv.Kniver for alle anledninger


I dag produserer Buck kniver og lignende redskap for alle slags anledninger. I sortimentet finnes kniver for friluftsliv, fiske, overlevelse og for mer hverdagslig bruk. Hvis det en spesiell anledning du trenger en kniv til, finnes det mest sannsynlig en kniv fra Buck tilpasset akkurat det du trenger.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!