Men's Photon BOA® Snowboard Boots - ID: A104129

20% - KODE

BurtonMen's Photon BOA® Snowboard Boots

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Photon BOA® Snowboard Boots fra Burton

Men's Photon Step On Snowboard Boot for herrer fra Burtom er med den raske mikrojusterbarheten fra BOA® Fit System med Coiler™ Technology en høypresterende snowboardstøvel. Med Boas Sequence™-konfigurasjon for jevn stramming og sikkert grep om hælen ved at man enkelt vrir på knappen. Støvelen er spesialdesignet for Burtons Step On®-binding for herrer for å gjøre det lettere å ta av og på, i tillegg til at den gir kompromissløs kontroll over brettet med et system som er utrolig lett å bruke. Bare slå på BOA®-bryteren for å finjustere støvelens passform og sett deretter foten på bindingen, så er du klar til å kjøre.
Burton anbefaler at du kombinerer disse snowboard-støvlene med deres Step On Binding.

Størrelse 41 passer med Step-On bindingen i størrelse Small.

Størrelse 42 - 43 passer med Step-On bindingen i størrelse Medium.

Størrelse 44 - 46 passer med Step-On bindingen i størrelse Large.
  • BURTON-GARANTI: 1 års garanti
Alt de gjør på Burton begynte i fjellet. Fra å få det meste ut av hver tur til å jage snø rundt om i verden, så har de satset på å fornye og forandre hvordan folk nyter friluftslivet fra dag en. Jake Burton Carpenter grunnla Burton Snowboards fra låven sin i Vermont allerede i 1977 og har siden det viet livet sitt til snowboarding. Burton fikk en nøkkelrolle i utviklingen av snowboard som en bakgårdshobby til en sport i verdensklasse gjennom å skape banebrytende produkter, støtte verdens beste snowboardere og drive flere skitrekk til å tillate snowboarding.

Mer fra Burton

Vis alle Alpinstøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!