Calazo forlag

(103 varer)
Calazo forlag utgir inspirerende guidebøker over Sverige, og turkokebøker. Har du planer om tur i den svenske fjellheimen, eller på noen av de mange svenske kanalene, så bør du ta en titt på bøkene fra Calazo.

Calazo forlag utgir inspirerende guidebøker over Sverige, og turkokebøker. Har du planer om tur i den svenske fjellheimen, eller på noen av de mange svenske kanalene, så bør du ta en titt på bøkene fra Calazo.

Calazo forlag gir ut spennende førere om svensk friluftsliv som hjelper deg med alt fra bynære naturopplevelser til mer ekstreme eventyr. Gode friluftsførere for vellykkede utflukter Calazo er et forlag som gir ut friluftsførere og drives av Fredrik og Jonas som selv er virkelige friluftsentusiaster. Takket være denne interessen har de god innblikk i hvordan en god fører skal se ut og hva som mangler på markedet, uansett om man vil vandre rundt Göteborg eller egne seg til mer ekstreme toppturer på ski i fjellet.Førerne dekker mange populære områder rundt om i Sverige, samt noen utenfor Sveriges grenser. De dekker også flere aktiviteter som vandring, sykling, skøyteløp, ski, padling og fiske. De finner også førere for mer generelt friluftsliv, om matlaging på tur eller smarte tips for vellykkede utflukter. Calazo har også førere tilpasset til de små friluftsentusiastene.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!