The Quarter Guerrilla Grind - ID: A070986

Julefest
20% - KODE

Chalk CartelThe Quarter Guerrilla Grind

Mer info

Mer om The Quarter Guerrilla Grind fra Chalk Cartel

Quarter Guerrilla Grind fra Chalk Cartel er en standardpakke med 250 gram Guerrilla Grip kritt. En blanding av pulverisert kritt og klumper. 100 % resirkulert og resirkulerbar emballasje.
Chalk Cartels kritt har en ekstremt høy prosentandel magnesiumkarbonat og en lavere prosentandel kalsiumkarbonat enn de fleste andre krittvarianter du kan finne på markedet. Kalsiumkarbonat binder fuktighet på utsiden av sin molekylære struktur, noe som gjør at klatring med kritt med høy andel kalsiumkarbonat kan føles litt fett. Magnesiumkarbonat binder derimot fuktigheten inne i molekylstrukturen, noe som gjør at krittet fester seg mye bedre til huden. Chalk Cartels kritt er også helt fri for fyllstoffer, noe som gjør det skånsommere mot huden.

Egenskaper for The Quarter Guerrilla Grind:
Vekt: 250 g
Chalk Cartel ble grunnlagt for å oppfylle den store etterspørselen etter høytytende klatrekritt til en konkurransedyktig pris. Chalk Cartel har påtatt seg å bygge et unikt motkulturelt varemerke som støtter selvstendig tenkende og klatringsliv. Deres Guerrilla Grind er en perfekt klebrig blanding av små biter og fint pulver, noen sier til og med at det er avhengighetsskapende! Den er skånsom mot huden og leveres i en gjenvunnet og resirkulerbar emballasje.

Mer fra Chalk Cartel

Vis alle Klatring

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!