Adventure Fill200 Pullover Mittens - ID: A179486

Julefest
20% - KODE

ChevalierAdventure Fill200 Pullover Mittens

Størrelseguide Mer info

Mer om Adventure Fill200 Pullover Mittens fra Chevalier

Adventure Fill200 Pullover Mittens fra Chevalier er en polstret og vindtett hanske med forsterkede områder på håndflaten. Det ytre stoffet er laget av 100% polyester med et vindtett membran som er laminert mot stoffet. Polstringen i Primaloft® holder deg garantert varm selv i de kaldeste temperaturene. Den skjulte glidelåsen i håndflaten gjør det mulig å eksponere skytefingeren uten å ta av votten.
Adventure Mitten har justerbare remmer rundt håndleddet for en god passform og avtagbare håndleddsremmer for enkel av- og påkledning. Den høye skaftet prydes av en dekorativ løkke med en gravert logo. Innerhansker i polyesterstretch med myk børstet innside følger med. Med friksjonsmaterialet i håndflaten og dens isolasjonsevne er disse vottene et utmerket valg for alle dine jakteventyr.

Materiale: 100 % polyester
Isolasjon: 100 % polyester
Egenskaper for Adventure Fill200 Pullover Mittens:
Laget i: Kina
Hanskemodell: Vott
Fôr: Polyester
Yttermateriale: Polyester
Avtrykkerfinger: Ja
Vanntett: Ja
Vindtett: Ja
Polstring: Varmt polstret
I 1950 ble en visjon født, en visjon om å kombinere et aktivt liv nær naturen med passform, stil og nytenkende funksjoner. En visjon der kompromisser var utenkelig. Der kvalitet, mot og ekthet var nøkkelord som gjennomsyret hvert eneste materialvalg, hver eneste søm og hver eneste designløsning. Og i dag drives Chevalier fortsatt av samme ambisjoner - å skape forutsetninger for et liv nærmere naturen. For alle øyeblikk der man ikke legger merke til de gjennomtenkte funksjonene, men der de gjør hele forskjellen. For alle situasjoner der vær og naturens krefter verken ødelegger for tålmodighet eller fokus. For alle tilfeller der selvtillitten styrkes av følelsen av å være rett kledd.

Mer fra Chevalier

Vis alle Jakthansker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!