TravelSheet Silk - ID: 178CCST80

CocoonTravelSheet Silk

Mer info

Mer om TravelSheet Silk fra Cocoon

Travelsheet silk er et lett og smidig reiselaken til soveposen eller sengen. Travelsheet silk er lite å ta med seg på reisen og lett å vaske. Travelsheet silk er et perfekt reiselaken i silke å ta med på reisen ettersom det er utrolig lite og knapt tar plass i bagasjen. Det er godt å ha i soveposen og det blir lettere å vaske istedenfor hele soveposen, eller å ha i sengen når du er ute og reiser og du vil sove godt i rent laken. Det er en lomme for pute og en sideåpning som du stenger med borrelås for å gjøre alt så enkelt og smidig som mulig. Du pakker det ned i posen som medfølger og det blir utrolig lite å ta med seg. Nå kan du sove godt og rent samme hvor du er i verden - med Travelsheet silk.
Fra Cocoon finner du alt du trenger når det kommer til soving på reisen eller eventyret. Reiseputer, reiselaken, soveposer og alt tilbehør du kan tenkes trenge for en god natts søvn finner du fra Cocoon, uansett hvor du befinner deg.

Mer fra Cocoon

Vis alle Laken & Lakenposer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!