ColourWear

-
Svenske ColourWear designer klær med den ene foten i naturen og den andre i urbane miljø. Dette skaper et unikt merke som passer både friluftsliv og hverdag, og ikke minst alle de som stadig befinner seg et eller annet sted der imellom. Varemerket ble grunnlagt i svensk tradisjon, men lager i dag mote for det moderne mennesket som elsker å være ute i naturen like mye som i bymiljøer.

ColourWear

(58 varer)

En motreaksjon mot en foreldet klesindustri

ColourWear ble startet som en motreaksjon mot den store industrien innen livsstils- og friluftklær som de selv synes manglet omtanke i hele kjeden rundt klesproduksjonen. ColourWear er et klesmerke skapt med langsiktighet som mål hvor alle ledd i produksjonen, fra merke til kunde, er like viktige.

Liberty, Ride, Fusion og Urban

ColourWear har fire segment i sitt sortiment som til sammen tydelig beskriver hva slags merke ColourWear er – Liberty, Ride, Fusion og Urban. Til sammen utgjør de en miks av street, urban og Outdoor hvor grensene hviskes ut, uten at det går på bekostning av kvalitet eller funksjon.

I ColourWear utvalg finner du bukser og jakker for ski- og snowboardkjøring, anorakker, parkas og mye mer. Hos oss finner du ColourWear-klær til barn, herre og dame.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!