Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Contigo designer stilrene og funksjonelle vannflasker og thermokopper. AUTOSEAL® systemet gjør koppene ikke søler, og de er enkle og åpne. Designkopper i mange farger og fasonger.

Mange undervurderer kraften av vann. Faktum er at kroppen trenger cirka 1,5 liter vann om dagen for å holde seg oppegående og alert. Det at vann påvirker energien er ikke den eneste fordelen, vann påvirker også huden, hår og negler på en positiv måte.

Når du befinner deg på fjellet eller utfører anstrengende aktiviteter, er det viktig å ha vann for hånden. I dag er ikke vannflasken bare en nødvendighet ved aktiviteter, men også en mote-accessoir. Contigos flasker er laget for å passe alle, uansett hvilken aktivitet som skal utøves.

Contigo Grace

Contigo Grace vannflaske er stilren og praktisk, åpnes enkelt med et knappetrykk og lukkes automatisk når du slutter å drikke. Det er en smart funksjon som hindrer at flasken lekker vann. Plasten er uten BPA og ftalater, og holdes enkelt ren da den kan vaskes i oppvaskmaskin.

Hverdag og eventyr

Contigos vannflasker er stilig utformet med smarte detaljer som gjør Contigo til ditt naturlige førstevalg når det kommer til vannflaske. Selvsagt kan du fylle flasken med saft eller en annen drikke, det velger du selv etter smak og behag.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!