BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Craft Bukser - Craft utvikler og produserer treningstøy for løping, sykling og langrenn. Tights og treningstopper fra Craft transporterer fuktighet raskt vekk fra kroppen og opprettholder komfort og varme under hele treningsturen eller konkurransen.

Craft Bukser

(36 varer)

Mange forbinder varemerket Craft med eliteidrettsutøvere og kanskje spesielt med Ingmar Stenmark som bar undertøy fra Craft under skidrakten da han vant VM-gull i Østerrike i 1982. Craft fokuserer på mosjonistens unike behov og jobber stadig med å utvikle og forbedre produktene sine. Hos Outnorth finner du et nøye utvalgt sortiment av bukser fra Craft som er tilpasset aktive eventyr, et must for deg som elsker å løpe utendørs og på treningssenteret.

Funksjonelle bukser for aktive øyeblikk

Slagordene for Crafts buksesortiment er aktivitet og bevegelighet. Med et par bukser fra Craft kan du svette, trene og konkurrere hardere takket være unike funksjoner som fukttransporterende tøy og reflekser. Her finner damer, herrer og barn funksjonelle bukser til blant annet løping. Den enkleste treningsmotivasjonen er flotte og funksjonelle klær, derfor kan du velge og vrake blant Crafts sortiment hos Outnorth. Skal du løpe i varmere klima eller på treningsstudioet, anbefaler vi et par løpeshorts som finnes for både dame og herre i klassiske farger. Invester i deg selv, og treningen din vil nå nye nivåer raskt. Skal du stå på ski er et par basislag-bukser perfekte under skibuksene, de er figursydde for optimal bevegelsesfrihet og transporterer fukt slik at du ikke blir kald innenfra.

Tren mer med riktige bukser

Tren mer med riktige løpebukser og basisplagg, det gjør treningen din så mye enklere og morsommere. Det eneste du trenger å gjøre er å kle deg riktig! Invester i kvalitative bukser for hele familien fra Craft og kompletter med jakke fra samme varemerke. Hos Outnorth finner du alt du trenger for enklere og morsommere trening.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!