Craft Jakker - Craft utvikler og produserer konkurranse og treningstøy for løping, sykling og langrenn. Tights og treningstopper fra Craft transporterer fuktighet raskt vekk fra kroppen og opprettholder komfort og varme under hele treningsturen eller konkurransen.

Craft Jakker

(23 varer)

Historien om Craft går tilbake til 1973 da Anders Bengtsson utviklet de tre ”lagene” av klær med ulike funksjoner som ble grunnlaget til foretaket. Siden den gang har Craft vært et populært klesmerke blant eliteidrettsutøvere, sportsfantaster og friluftentusiaster. For at klærne skal holde høyeste kvalitet og funksjon, fokuserer Craft på mosjonistens unike behov, og ved å evaluere hvordan kroppen fungerer ved fysisk aktivitet, kan klærne utformes på best mulig måte. Hos Outnorth finner du praktiske jakker fra Craft til dame, herre og barn for aktive anledninger.

Funksjonelle jakker fra Craft

Hvis du liker å løpe utendørs uansett vær, er en løpejakke et must! Løpejakken kommer med flere smarte funksjoner, blant annet påsydde reflekser og vindavstøtende egenskaper. Her finner du løpejakker for hele familien i herlige farger med praktiske lommer og andre funksjoner som hjelper deg med å prestere maksimalt i løypa eller i skibakken. Her finner du også elastiske fleecejakker i glade farger som passer juniorer og som utmerket kan brukes under en varmere jakke hvis været krever det. Fleecejakken fungerer også utmerket som koseplagg hjemme når vinteren nærmer seg – det er kun du som begrenser bruksområdet.

Velg din favoritt fra Craft

Invester i en jakke som holder ettersom det lønner seg i lengden å velge en jakke av høy kvalitet. Kjøp en til deg selv og overrask en venn, dere kommer til å fly fram i løypa. Jakkene fra Craft er stilrene og passer uansett stil. Match med et par bukser fra Craft og ingenting kan stoppe deg!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!