Men's Adv Pursuit Insulate Pants - ID: A106248

CraftMen's Adv Pursuit Insulate Pants

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Adv Pursuit Insulate Pants fra Craft

Men's Adv Pursuit Insulate Pants fra Craft er et par skibukser for herrer som passer til langrenn.
Forkropp: 100% polyester Øvre og nedre forkropp: Ansikt 100% polyester Midt 100% polyuretan Rygg 100% polyester Rygg: 88% polyester resirkulert 12% elastan Fôr: 100% polyester
Egenskaper for Men's Adv Pursuit Insulate Pants:
Hovedmateriale: Syntetisk
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Membran: Nei
Vanntett: Nei
Polstring: Lett polstret
Membranteknikk: 3-lags
Innebygd Recco: Nei
Craft utvikler og produserer treningstøy for løping, sykling og langrenn. Tights og treningstopper fra Craft transporterer fuktighet raskt vekk fra kroppen og opprettholder komfort og varme under hele treningsturen eller konkurransen.

Mer fra Craft

Vis alle Skibukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Når vi får tilbake undertøy som er 25 år og de ser nesten ut som nye, da føler vi at vi har lykkes. Det er et stort sosialt ansvar å skape produkter som holder."


  Jonas Petersson, adm.dir., Craft

  Miljø: Jobber med kjemisk liste mot REACH. Har sluttet med sølvionbehandlinger og antiluktbehandlinger etter debattene som har vært rundt dette.

  Gjenvinning: Visse plagg er produsert av gjenvunnet polyester og en diskusjon pågår om å gjøre det med flere klær og kunne komme i gang med gjenvinning av sine egne produkter. Produserer klær i polyester for at det er holdbart og ressurseffektivt i et lengre perspektiv.

  Dyr: Merinoullen er mulesing-fri og dunet er sertifisert og ikke fra levendeplukkede fugler.

  Etikk: Har lokale kontorer i visse av de landene der produksjonen ligger og samarbeider lokalt for gode arbeidsvilkår og lønner. Vil utvikle produksjonsindustrien og utdanne for å drive den industrielle utviklingen fremover i land der plaggene produseres.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!