Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Men's Pro Trail 2in1 Shorts - ID: A146822

Julefest
20% - KODE

CraftMen's Pro Trail 2in1 Shorts

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Pro Trail 2in1 Shorts fra Craft

Men's Pro Trail 2in1 Shorts fra Craft er et par treningsshorts for herrer som passer til løpeturen.
Materiale: 90% Polyester, 10% Elastan
Fôr: 74% Polyamid, 26% Elastan
Egenskaper for Men's Pro Trail 2in1 Shorts:
Midje: Medium
Passform: Normal
Beinlengde: Kort
Hovedmateriale: Polyester
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Vannavvisende: Nei
Justerbar midje: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Craft utvikler og produserer treningstøy for løping, sykling og langrenn. Tights og treningstopper fra Craft transporterer fuktighet raskt vekk fra kroppen og opprettholder komfort og varme under hele treningsturen eller konkurransen.

Mer fra Craft

Vis alle Løpeshorts

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Når vi får tilbake undertøy som er 25 år og de ser nesten ut som nye, da føler vi at vi har lykkes. Det er et stort sosialt ansvar å skape produkter som holder."


  Jonas Petersson, adm.dir., Craft

  Miljø: Jobber med kjemisk liste mot REACH. Har sluttet med sølvionbehandlinger og antiluktbehandlinger etter debattene som har vært rundt dette.

  Gjenvinning: Visse plagg er produsert av gjenvunnet polyester og en diskusjon pågår om å gjøre det med flere klær og kunne komme i gang med gjenvinning av sine egne produkter. Produserer klær i polyester for at det er holdbart og ressurseffektivt i et lengre perspektiv.

  Dyr: Merinoullen er mulesing-fri og dunet er sertifisert og ikke fra levendeplukkede fugler.

  Etikk: Har lokale kontorer i visse av de landene der produksjonen ligger og samarbeider lokalt for gode arbeidsvilkår og lønner. Vil utvikle produksjonsindustrien og utdanne for å drive den industrielle utviklingen fremover i land der plaggene produseres.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!