Men's Storm Balance Jacket - ID: A061730

CraftMen's Storm Balance Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Storm Balance Jacket fra Craft

Storm Balance Jacket fra Craft er en varm skijakke i resirkulerte stoffer med vindtett front og forhåndsformede ermer. Herrestørrelser.
 • Elastisk, lett og vindtett stoff foran og bak med 50% resirkulert polyester.
 • Børstet fleece i 100% resirkulert polyester.
 • Vattert lett polstret foran og bak for varme og komfort
 • Refleksutskrifter og -bånd foran og bak
 • To lommer med glidelås foran
 • Børstet Flex-fleece i indre krage

Materialer:
Front body & Sleeves: Face: 100% Polyester. Back: 100% PU. Padding: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Back body: 100% Polyester.
Egenskaper for Men's Storm Balance Jacket:
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Syntetisk
Fôr: Lettfôrede
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Ventilert rygg: Ja
Reflekser: Ja
Craft utvikler og produserer treningstøy for løping, sykling og langrenn. Tights og treningstopper fra Craft transporterer fuktighet raskt vekk fra kroppen og opprettholder komfort og varme under hele treningsturen eller konkurransen.

Mer fra Craft

Vis alle Langrennsjakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Når vi får tilbake undertøy som er 25 år og de ser nesten ut som nye, da føler vi at vi har lykkes. Det er et stort sosialt ansvar å skape produkter som holder."


  Jonas Petersson, adm.dir., Craft

  Miljø: Jobber med kjemisk liste mot REACH. Har sluttet med sølvionbehandlinger og antiluktbehandlinger etter debattene som har vært rundt dette.

  Gjenvinning: Visse plagg er produsert av gjenvunnet polyester og en diskusjon pågår om å gjøre det med flere klær og kunne komme i gang med gjenvinning av sine egne produkter. Produserer klær i polyester for at det er holdbart og ressurseffektivt i et lengre perspektiv.

  Dyr: Merinoullen er mulesing-fri og dunet er sertifisert og ikke fra levendeplukkede fugler.

  Etikk: Har lokale kontorer i visse av de landene der produksjonen ligger og samarbeider lokalt for gode arbeidsvilkår og lønner. Vil utvikle produksjonsindustrien og utdanne for å drive den industrielle utviklingen fremover i land der plaggene produseres.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!