Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Women's Adv Essence Short Sleeve Tee - ID: A073300

Julefest
20% - KODE

CraftWomen's Adv Essence Short Sleeve Tee

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Adv Essence Short Sleeve Tee fra Craft

Women's Adv Essence Short Sleeve Tee fra Craft er en kortermet treningstrøye for damer som passer til løpeturen.
Materiale: 93% polyester, 7% elastan
Egenskaper for Women's Adv Essence Short Sleeve Tee:
Materiale: Polyester
Glidelås: Nei
Reflekser: Nei
Kompresjon: Nei
Gradert kompresjon: Nei
Meshpaneler: Ja
Craft utvikler og produserer treningstøy for løping, sykling og langrenn. Tights og treningstopper fra Craft transporterer fuktighet raskt vekk fra kroppen og opprettholder komfort og varme under hele treningsturen eller konkurransen.

Mer fra Craft

Vis alle Treningsgensere

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Når vi får tilbake undertøy som er 25 år og de ser nesten ut som nye, da føler vi at vi har lykkes. Det er et stort sosialt ansvar å skape produkter som holder."


  Jonas Petersson, adm.dir., Craft

  Miljø: Jobber med kjemisk liste mot REACH. Har sluttet med sølvionbehandlinger og antiluktbehandlinger etter debattene som har vært rundt dette.

  Gjenvinning: Visse plagg er produsert av gjenvunnet polyester og en diskusjon pågår om å gjøre det med flere klær og kunne komme i gang med gjenvinning av sine egne produkter. Produserer klær i polyester for at det er holdbart og ressurseffektivt i et lengre perspektiv.

  Dyr: Merinoullen er mulesing-fri og dunet er sertifisert og ikke fra levendeplukkede fugler.

  Etikk: Har lokale kontorer i visse av de landene der produksjonen ligger og samarbeider lokalt for gode arbeidsvilkår og lønner. Vil utvikle produksjonsindustrien og utdanne for å drive den industrielle utviklingen fremover i land der plaggene produseres.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!