Women's Core Wool Merino Set - ID: A073567

Julefest
20% - KODE

CraftWomen's Core Wool Merino Set

Mer info

Mer om Women's Core Wool Merino Set fra Craft

Women's Core Wool Merino Set er et undertøy av merinoull fra Craft som består av en langermet undertrøye og lange underbukser i en myk merinoull og polyesterblanding som holder deg tørr og varm hele dagen. Kombinasjonen av mulesingfri merinoull og funksjonell polyester gir effektiv temperaturkontroll i lav- til middels intensive aktiviteter. I tillegg gir de fine fibrene i materialet høy komfort til huden. Et perfekt valg for alpint, fotturer, jakt og lignende aktiviteter.


 • Langermet genser og lange underbukser
 • Damestørrelser
 • Normal passe
 • Fukttransport: 3 av 5
 • Aktivitetsnivå: 2 av 5
 • Temperatur: -5° C til+5 ºC

Materiale: 47 % polyester, 42 % ull, 11 % polyamid
Egenskaper for Women's Core Wool Merino Set:
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Flatlocksømmer: Ja
Craft utvikler og produserer treningstøy for løping, sykling og langrenn. Tights og treningstopper fra Craft transporterer fuktighet raskt vekk fra kroppen og opprettholder komfort og varme under hele treningsturen eller konkurransen.

Mer fra Craft

Vis alle Ull- & Superundertøy Sett

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Når vi får tilbake undertøy som er 25 år og de ser nesten ut som nye, da føler vi at vi har lykkes. Det er et stort sosialt ansvar å skape produkter som holder."


  Jonas Petersson, adm.dir., Craft

  Miljø: Jobber med kjemisk liste mot REACH. Har sluttet med sølvionbehandlinger og antiluktbehandlinger etter debattene som har vært rundt dette.

  Gjenvinning: Visse plagg er produsert av gjenvunnet polyester og en diskusjon pågår om å gjøre det med flere klær og kunne komme i gang med gjenvinning av sine egne produkter. Produserer klær i polyester for at det er holdbart og ressurseffektivt i et lengre perspektiv.

  Dyr: Merinoullen er mulesing-fri og dunet er sertifisert og ikke fra levendeplukkede fugler.

  Etikk: Har lokale kontorer i visse av de landene der produksjonen ligger og samarbeider lokalt for gode arbeidsvilkår og lønner. Vil utvikle produksjonsindustrien og utdanne for å drive den industrielle utviklingen fremover i land der plaggene produseres.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!