Women's Glide Jacket - ID: A061714

CraftWomen's Glide Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Glide Jacket fra Craft

Glide Jacket fra Craft er en allsidig treningsjakke med et 3-lags softshell-stoff med integrert VentAir wind®-membran for en perfekt balanse mellom beskyttelse, varme og ventilasjon. Elastisk jersey på baksiden gir god ventilasjon og fri bevegelse. Kombiner med forskjellige mellomlagsplagg for å justere kroppstemperaturen. Et perfekt match til Glide Pants. Damestørrelser. Materiale 1: 
Face: 100% polyester.
Mid: 100% PU.
Back: 100% polyester.
Materiale 2: 92% polyester 8% elastan.
Egenskaper for Women's Glide Jacket:
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Syntetisk
Hette: Nei
Membranteknikk: 3-lags
Vindtett: Ja
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Ventilert rygg: Ja
Craft utvikler og produserer treningstøy for løping, sykling og langrenn. Tights og treningstopper fra Craft transporterer fuktighet raskt vekk fra kroppen og opprettholder komfort og varme under hele treningsturen eller konkurransen.

Mer fra Craft

Vis alle Løpejakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Når vi får tilbake undertøy som er 25 år og de ser nesten ut som nye, da føler vi at vi har lykkes. Det er et stort sosialt ansvar å skape produkter som holder."


  Jonas Petersson, adm.dir., Craft

  Miljø: Jobber med kjemisk liste mot REACH. Har sluttet med sølvionbehandlinger og antiluktbehandlinger etter debattene som har vært rundt dette.

  Gjenvinning: Visse plagg er produsert av gjenvunnet polyester og en diskusjon pågår om å gjøre det med flere klær og kunne komme i gang med gjenvinning av sine egne produkter. Produserer klær i polyester for at det er holdbart og ressurseffektivt i et lengre perspektiv.

  Dyr: Merinoullen er mulesing-fri og dunet er sertifisert og ikke fra levendeplukkede fugler.

  Etikk: Har lokale kontorer i visse av de landene der produksjonen ligger og samarbeider lokalt for gode arbeidsvilkår og lønner. Vil utvikle produksjonsindustrien og utdanne for å drive den industrielle utviklingen fremover i land der plaggene produseres.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!