Women's Pursuit Pace Fuseknit Tights - ID: A061720

CraftWomen's Pursuit Pace Fuseknit Tights

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Pursuit Pace Fuseknit Tights fra Craft

Pursuit Pace Fuseknit Tights fra Craft er tights med vind- og vannbeskyttende front og sømløs jaquardstrikket rygg. Damestørrelser.
 • Myk, lett, pustende og vind- og vannavvisende 3L-trøye
 • Sømløs jaquard strikk bak
 • Bred elastisk linning med snor & børstet innside for optimal montering
 • Glidelåser ved benendene

Materialer:
Framside: 100% polyester. Mitt: 100% PU. Bakside: 100% polyester.
Egenskaper for Women's Pursuit Pace Fuseknit Tights:
Beinlengde: Full Length
Hovedmateriale: Syntetisk
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Membranteknikk: 3-lags
Stretch: Nei
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Nei
Craft utvikler og produserer treningstøy for løping, sykling og langrenn. Tights og treningstopper fra Craft transporterer fuktighet raskt vekk fra kroppen og opprettholder komfort og varme under hele treningsturen eller konkurransen.

Mer fra Craft

Vis alle Treningsbukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Når vi får tilbake undertøy som er 25 år og de ser nesten ut som nye, da føler vi at vi har lykkes. Det er et stort sosialt ansvar å skape produkter som holder."


  Jonas Petersson, adm.dir., Craft

  Miljø: Jobber med kjemisk liste mot REACH. Har sluttet med sølvionbehandlinger og antiluktbehandlinger etter debattene som har vært rundt dette.

  Gjenvinning: Visse plagg er produsert av gjenvunnet polyester og en diskusjon pågår om å gjøre det med flere klær og kunne komme i gang med gjenvinning av sine egne produkter. Produserer klær i polyester for at det er holdbart og ressurseffektivt i et lengre perspektiv.

  Dyr: Merinoullen er mulesing-fri og dunet er sertifisert og ikke fra levendeplukkede fugler.

  Etikk: Har lokale kontorer i visse av de landene der produksjonen ligger og samarbeider lokalt for gode arbeidsvilkår og lønner. Vil utvikle produksjonsindustrien og utdanne for å drive den industrielle utviklingen fremover i land der plaggene produseres.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!