BC Nordland - ID: A025783

CrispiBC Nordland

Størrelseguide Mer info

Mer om BC Nordland fra Crispi

BC Nordland fra Crispi er par sko for herrer som passer til turskøyter. BC Nordland är en riktig klassiker i Crispis sortiment. Helt i skinn och med Goretex-membran så du kommer hålla dig torr och varm under alla turer. Som vanligt när det gäller Crispi är komforten hög och foten får rejält med stöd tack vare förstärkningen vid sidorna. Pjäxan är något lägre baktill vilket gör att den inte känns i vägen när du turar, vare sig på skidorna eller på skridskorna. 

BC Nordland har BC-läst, dvs den passar till samtliga NNN BC-bindningar.
Vibramsula

Crispi er italiensk håndverk av høy kvalitet og en av verdens fremste produsenter av alpinstøvler og telemarkstøvler, fjellstøvler, sko og annet fottøy for aktivt friluftsliv. Crispi har gjentatte ganger vunnet «Best i Test» i Norge og Europa. Crispi vil gi deg, og dine føtter, mange flotte problemfrie dager på tur i skog og mark, eller på ski i puddersnøen.

Mer fra Crispi

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!