Dale of Norway

-
Klassisk Norsk tradisjonsdesign på sitt beste. Dale of Norway har siden 1879 tilbudt høykvalitets strikkeplagg og teknisk yttertøy. De tar stolthet i å være en av de største og mest avanserte produsenter av klassisk og nyskapende bekledning med rot i norske tradisjonsmønster. Dale of Norway har sete i Dale, hvor tredje og fjerde generasjon strikkere og håndverkere produser et bredt utvalg av vakre og praktiske design.

Dale of Norway

(106 varer)

Dale of Norway lager trøyer, cardigans og tilbehør i klassisk norsk design for dame, herre og barn. Outnorth er forhandler av et stort utvalg av Dale of Norways klær. Hvis du vil handle Dale of Norway, så gjør du det enkelt hos oss.Norsk kvalitet siden 1879


I 1879 kom forretningsmannen Peter Jebsen fra Bergen til det lille stedet Dale. Den vakre naturen med fjell og fjorder fascinerte Jebsen. Inspirert av den nyoppdagede omgivelsen startet Jebsen Dale of Norway samme år.Klassisk design inspirert av norsk natur


Norge har en lang tradisjon av ullklær og strikket takket være de lange vintrene i Skandinavia. Dette utgjør også kjernen i Dale of Norways design, og mønsteret er i stor grad inspirert av den norske naturen.Dale of Norway har et stort sortiment av klær, men er kanskje aller mest kjent for sine strikkede trøyer. Hos oss finner du disse klassikerne i modeller som Christiania, Cortina, Frida, Peace, Hemsedal, med flere. Trøyene er ofte laget av norsk ull eller myk merinoull.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!