Dale of NorwaySetesdal

  Setesdal - ID: A003498

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Setesdal fra Dale of Norway

  Dale of Norway lager tradisjonelle og tidløse plagg som ikke påvirkes av mode, uten beholder alltid sin popularitet. Setesdal er en skikkelig klassiker med typisk norsk mønster og tinnspennen i halsen. Laget av naturens egne hightech-fiber, ull. En genser som passer til de fleste aktiviteter og situasjoner. Egenskaper for Dale of Norway Setesdal:
  100% ull
  Tinnspenner i hals
  Vevde bånd ved halsåpning
   
  Klassisk Norsk tradisjonsdesign på sitt beste. Dale of Norway har siden 1879 tilbudt høykvalitets strikkeplagg og teknisk yttertøy. De tar stolthet i å være en av de største og mest avanserte produsenter av klassisk og nyskapende bekledning med rot i norske tradisjonsmønster. Dale of Norway har sete i Dale, hvor tredje og fjerde generasjon strikkere og håndverkere produser et bredt utvalg av vakre og praktiske design.

  Mer fra Dale of Norway

  Vis alle Trøyer

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!