Dameklær

(6522 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Outdoor Gaiters Black
 

Dameklær til friluftsliv, trening og eventyr – hos oss på Outnorth finner du alt du trenger. I det brede sortimentet vårt har vi alt det som trengs – for eksempel skalljakker for damer fra Haglöfs eller Arc'teryx, friluftsbukser for damer fra Lundhags eller regnbukser fra Didriksons.

Dameklær på nettet – når funksjon er det viktigste

Stiler og merker er vel og bra, men for friluftsliv, trening og eventyr er det funksjonaliteten i plagget som avgjør hva som er best. Hos oss på Outnorth finner du funksjonelle dameklær som puster, står imot vind og vær, er slitesterke i tøffe situasjoner og holder deg tørr og varm – uten å svette eller at det koster skjorta.

Dameklær i store størrelser eller med figurnær passform

Du skal føle deg komfortabel i klærne du handler hos Outnorth. Dette er naturligvis viktig for alle plagg du eier, uansett om det er en dressjakke du har på kontoret eller turbukser du bestiger fjell i. Men det blir ekstra viktig om du skal være utendørs i utfordrende miljøer og bevege på deg, som når man løper, går på tur, er ute på ski eller andre former for trening. Det er denne typen klær du handler hos Outnorth og da er det viktig at de ikke begrenser hvordan du beveger deg. Derfor har vi dameklær i store størrelser og ullundertøy med figurnære passformer som er behagelige å ha på seg inntil huden.

Treningsklær for damer – alt fra badetøy til skijakker

I det brede sortimentet vårt finner du også dameklær til nisjesporter og andre aktiviteter. Skal du begi deg ut og løpe? Ta en titt på utvalget vårt av treningsbukser for damer for å finne tights eller bukser som passer deg. Foretrekker du shorts, så finner du selvsagt dameshorts hos oss også. Finn rett sokker, mellomlag og treningsjakker til damer som passer uansett om du skal løpe i minusgrader eller på en varm sommerdag og samtidig vil ha en behagelig joggetur. Det er naturligvis også viktig å ha rett sko – ta deg en titt i utvalget vårt for å finne rett løpesko for deg.

Du er kanskje mer en vannymfe som vil svømme i stedet for å løpe. Da har vi selvsagt også praktisk badetøy for damer, både for når man svømmer i kaldere vann utendørs, som våtdrakter, eller vanlige badedrakter som du kan ha i svømmehallen eller på stranden under sommeren. Føler du deg mer komfortabel i bikini, så finner du det også hos oss.

For de som foretrekker vintersporter, som for eksempel å gå på ski, så finner du alt det nødvendige til en hyggelig tur i trekket hos Outnorth. Vi har både skijakker og skibukser for damer i ulike prisklasser, i tillegg til praktisk og funksjonelt ullundertøy for damer som holder deg både varm og tørr i skibakken eller mens du trener i lysløypa. Skistøvlene finner du også hos oss.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!