Badetøy Dame

(123 varer)

Finn fint og komfortabelt badetøy for dame som passer til alle typer vann- og badeaktiviteter hos oss på Outnorth. Vi har et bredt utvalg av bikinier, badedrakter og våtdrakter fra blant annet Adidas, Billabong, Houdini og Speedo.

Badetøyet skal tåle en del

Badetøy har du direkte mot huden og det brukes i alt fra saltvann, klor, på sand, i vind og i kulden. Dessuten så beveger du deg mye når du svømmer og badetøyet blir utsatt for undervannsstrømmer og bølger. Badetøyet får gjennomgå en hel del, samtidig som det skal være snilt mot huden og følge bevegelsene dine. Dette setter høye krav til både utformingen på badetøyet og materialene som blir brukt. Dette leder også til at det finnes veldig mange ulike sorter badetøy for dame. Du vil kanskje ikke ha samme plagg om du skal henge på stranden og sole deg, som når du skal svømme i et swimrun-løp under de kjøligere vårmånedene? Velg badetøy som er komfortabelt, sitter godt og passer til aktivitetene du skal bruke det til. I det brede sortimentet vårt finnes det noe for alle.

Badetøy for dame i store størrelser

I tillegg til at det nye badetøyet må tåle mye ulik belastning, så er det minst like viktig at du er komfortabel i plagget. Hos oss på Outnorth finner du badetøy for damer i store størrelser, slik at du med store bryster eller bredere hofter skal kunne finne badetøy som passer deg. Vårt brede utvalg gjør at du kan velge mellom fine bikinier, komfortable badedrakter eller praktiske swimrun-klær i alle mulige størrelser og farger.

Våtdrakt dame – for svømming og swimrun

I noen tilfeller er det ikke nok med en badedrakt eller en bikini. Skal du svømme i åpent vann i kaldere temperaturer eller lengre strekninger, da trenger du badetøy som kan holde kroppen varm. En våtdrakt er da det rette valget. Våtdrakter finnes i flere modeller og tykkelser for bruk i ulike typer vann og av forskjellige personer. En tynnere våtdrakt uten armer, eller med korte armer og ben, isolerer og varmer mindre enn en tjukkere våtdrakt med lange armer og ben.

Våtdrakter er mer eller mindre alltid laget av neopren, som har spesielle egenskaper ettersom det fungerer som et isolerende og varmende lag, til og med når det er vått og du ligger i vannet. Til tross for at våtdrakten slipper inn en del vann, så hjelper den deg likevel med å holde varmen ettersom mengden vann som slippes inn varmes opp av kroppsvarmen din. På denne måten skaper våtdrakten og det oppvarmede vannet et isolerende og varmende lag rundt kroppen.

Les mer om de ulike våtdrakt-modellene våre for å se hvilken som passer deg, alt etter hvor lett du fryser, hvor kaldt vannet du skal svømme i er og hvor lenge du skal ligge i vannet. Du får heller ikke glemme å ta en titt på tilbehøret vårt for swimrun og swimrunsko, for å være helt klar for et løp eller trening i åpent vann.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!