Damebukser

(841 varer)

Hos Outnorth finner du damebukser som passer til all trening og utendørsaktiviteter. Når man er mye ute, så er det viktig å ta på seg rett bukser som passer været. Her finner du avanserte friluftsbukser og rengbukser, men også fine hverdagsbukser til dame.

Damebukser for alle formål og årstider

Når man er en aktiv kvinne, da må man ha rett utstyr og det gjelder også for buksene. Uansett om du er et friluftsmenneske, skiløper eller bare liker å jogge, så må du tenke gjennom hvilke bukser som passer best til den aktiviteten du brenner for.

Friluftsbukser, skallbukser eller regnbukser

Er man mye ute i skog og mark, da vet man også at det fort kan bli vått og kaldt om man ikke har på seg bukser som beskytter. Friluftsbukser er kanskje ikke alltid vanntette, men de er veldig slitesterke og har som oftest vanntett beskyttelse på knærne. Noen av dem har også beskyttelse på rumpa og innsiden av leggene, slik at du skal kunne sette deg ned uten å bli våt i baken og gå gjennom vått gress uten større problemer.


Til den noe fuktigere høsten kan det være lurt å invistere i et par regnbukser. Alle nordmenn som liker å være ute vet at de må ha minst ett par regnbukser som man kan dra på seg når himmelen åpner seg. Av og til er det derimot ikke nok med bare et par regnbukser. Vet du med deg selv at du kommer til å være ute store deler av høsten, burde du ta en titt på alle regnsettene våre. Man vil kanskje ha noe litt mer slitesterkt, som tåler mye og samtidig er vanntett. Da er det et par skallbukser man skal ha. Skallbukser er utrolig praktiske, siden de vanligvis kommer med 2- eller 3-lags membranteknikk som puster, de er vanntette og ekstremt slitesterke. Mange av dem kan brukes året rundt og noen er til og med passende som skibukser.

Romslige og behagelige hverdagsbukser til dame

Er du en aktiv kvinne? Da setter du sikkert også pris på et par hverdagsbukser som er komfortable og slitesterke. Det finner du selvsagt her hos Outnorth! Vi har fine hverdagsbukser fra kjente varemerker som Arc’teryx, Didriksons og Jack Wolfskin.

Kom i gang med treningen

Når man trener er det viktig at klærne sitter godt og ikke kommer i veien. Hos oss finner du komfortable treningsbukser med god passform som lar deg bevege deg fritt. Slike treningsbukser er perfekte til å løpe i eller til å trene på treningsstudio. Her finnes det noe for alle!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!