Ullgensere Dame

(91 varer)

Det er noen plagg man har i garderoben sin som man bare ikke kan leve uten. Her i Norge har vi et svært varierende klima, noe som også stiller store krav til garderoben vår. En ullgenser for både dame og herre er en av de plaggene som vi trenger i garderoben, i tillegg til varme jakker, ullundertøy, ullsokker og robuste sko.

Ull er utrolig behagelig å ha på seg, da det tilpasser seg våre behov for varme av avkjøling. Derfor er en god ullgenser alfa omega i en rekke forskjellige situasjoner. Her på denne siden har vi samlet hele vårt utvalg av ullgensere for dame. Her finner du en rekke gensere med og uten glidelåser, merinoull og masse andre typer ullgenser for dame - alle i forskjellige farger, stiler og designs, så her kan du finne noe for alle og enhver.

Fordeler ved å bruke en ullgenser for dame

Det å bruke ull har utrolig mange fordeler for oss, noe som er grunnen til at ullgensere igjen er blitt så populære. Så hvis du vurderer å kjøpe en ullgenser til dame, så husk hvilke fordeler som følger med:

Det er dessuten noen tips vi vil gi deg når du skal velge ut din nye ullgenser for dame. Man bør nemlig tenke litt over hva slags ullblanding eller ulltype man velger. Det er en del som kan reagere litt på ull i form av at man får en stikkende eller kløende følelse i huden. Hvis du er sensitiv og reagerer på ull, bør du velge en mykere ulltype, som for eksempel merino eller alpakka. Det er også sånn at dersom du går for rent ull så kan stoffet ha en tendens til å få en del nupper. For å unngå dette kan du velge en ullgenser med litt syntetisk stoff i seg, da dette vil gjøre at genseren vil holde seg pen lenger.

Mange typer ullgensere for dame

Ullgensere har for damer og herrer for alvor kommet tilbake på moten igjen, og det er det mange grunner til. For det første er vi blitt mer økonomi- og miljøbevisste, hvor vi tenker mer på å kjøpe levedyktig mote som varer i flere sesonger, istedenfor å kjøpe billige plagg som vi kaster etter en sesong. Vi setter derfor større pris på å kjøpe klær i holdbare materialer.

I tillegg er jo også friluftslivet noe vi nordmenn spesielt setter stor pris på. En ullgenser for dame er en nødvendig del av turgarderoben, og det er viktig at du får pakket med godt med ulltøy i tursekken din. Ullundertøy og ullgensere er alfa omega - både under jakke på de kalde turene, og alene. Heldigvis er det heller ikke sånn at bare fordi du har på det en praktisk og komfortabel ullgenser for dame, så følger ikke designet med. Flere motehus designer i dag flotte ullgensere for dame, så du kan føle deg fresh med ull på kroppen.

Her i Norge er vi vant til god kvalitet på ulltøyet vårt, enten det er ullsokker eller andre plagg av ull. Vi får ull av god kvalitet fra de norske dyrene, som i mange år har forsørget oss med deilig ull. Noen synes at norsk ull kan være litt kraftig og hardt, men til gjengjeld har det god kvalitet og er svært robust. I tillegg er populære ulltyper merino og angoraull. De forskjellige typene ull kan variere litt i pris, men det er store forskjeller på hva man foretrekker. Så når du skal kjøpe en ny ullgenser for dame, kan det være en god ide å tenke litt over hva det er du foretrekker.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!