Damejakker

(1622 varer)

Hos Outnorth finner du jakker til alle anledninger. Blant damejakkene våre har vi modeller som er utformet med ulike funksjoner og design. Uansett om du leter etter en kort, lang, varm eller kjølig jakke, så finner du den her hos oss.

Damejakker for enhver årstid og anledning

Det er viktig å ha minst én jakke til hver sesong på året i garderoben. Vi har jakker for enhver årstid og anledning, uansett om det gjelder en varm dunjakke til vinteren, en skalljakke til våren eller en fleksibel jakke til treningen.

Varme jakker til dame

Når vi går mot høst- og vintertider, da er det på tide å se seg rundt etter vinterjakker til damer som varmer og beskytter mot årstidens vær og vind. Blant damejakkene våre finner du flere modeller med varme jakker og tjukke, gode dunjakker. Er du på let etter en lenger jakke? Da kan vi anbefale noen av våre parkasjakker.

Vår- og sommerjakker til dame

Under våren og sommeren er det kanskje ikke alltid like nødvendig med en jakke, men det er likevel herlig å ha en liggende bare i tilfelle. Blant våre tynne jakker finner du flere modeller som passer til de litt mildere årstidene. En tynn skalljakke fungerer også helt utmerket.

Jakker for aktive damer

Har du planlagt en ferie i skibakken? Du er kanskje ofte ute og løper på turstier eller trener utendørs? I sortimentet vårt har vi skijakker og treningsjakker som er både praktiske og fine. Softshelljakken er også et populært alternativ til utendørsaktiviteter, takket være varmeeffekten og den gode pusteevnen den har. Det gjør den behagelig å ha på seg når man er i bevegelse.

Du finner også friluftsjakker som passer perfekt om du er mye ute i skog og mark.

Vanntette damejakker

Trenger du en jakke som tåler regn og ruskevær? Da finner du et stort utvalg med ulike regnjakker for damer hos oss. Noen av skalljakkene våre er laget av et vanntett materiale og fungerer derfor også utmerket i våtere vær.

Reguler temperaturen med flere lag

Av og til er det ikke helt sikker hvordan en årstid kommer til å bli. Får vi en hvit og kald vinter? Kommer høsten til å glede oss med fargesprakende løv og solskinn, eller blir det bare grått regnvær? For å kunne være mer fleksibel med klærne dine, så kan du enkelt regulere temperaturen med flere lag. Et smart alternativ kan da være å komplettere skalljakken med en myk og varm fleece.

Ikke glem å ta vare på jakken din

For at jakkens funksjonalitet og kvalitet skal bevares så godt som mulig, da er det viktig å ta vare på den. Dermed råder vi deg til å følge vaskeanvisningene som står på plagget. Et tips når det kommer til dunjakker er å ha dem i tørketrommelen etter vask. Vreng den og ha gjerne i noen tennisballer i trommelen, da disse hjelper jakken med å fordele dunet jevnt ut igjen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!