Dunjakker Dame

(308 varer)

Finn en dunjakke som holder deg tørr og varm i enhver situasjon hos oss på Outnorth. Dunjakken er en stilren klassiker, samtidig som den er veldig praktisk. For hvem vil vel ikke ha en varm og lett jakke som finnes i alle mulige forskjellige former og farger? I det brede sortimentet vårt finner du dunjakker for både fotturen og for en kald dag ute på byen. Vi har dunjakker for dame fra merker som Bergans, Peak Performance, Haglöfs og Tenson, m.m.

Dunjakken er tilpasningsdyktig

En dunjakke kan brukes som vinterjakke både på byen og i naturen, som vårjakke og som mellomlagsjakke. Materialet og utformingen til en dunjakke gjør det enkelt å variere stilen med både form og farge.

Variere stilen med en dunjakke

I tillegg til at dunjakken varmer effektivt, så er det enkelt å finne en fin jakke som passer enhver stil. Hos oss finner du alle mulige former og farger, slik at du kan finne en jakke som du trives i, uansett hvilken stil du har. Vi har også tynnere dunjakker som du enkelt kan pakke med deg og ha som mellomlag. Men det finnes også tjukkere dunjakker som, uten flere andre lag, kan beskytte deg under de aller kaldeste vinterdagene. Du kan finne lange dunjakker som varmer et stykke ned på beina og rumpa, eller kortere jakker som viser mer av det du har på deg under, for eksempel buksene eller skjørtet ditt. Det finnes til og med dunjakker med en forlenget bakdel som varmer rumpa, uten at den er i veien for lårene om du trenger bevegelsesfrihet til å gå i trapper, bestige et fjell eller gå på ski.

I tillegg til alle formene, så finnes det dunjakker i alle mulige (og umulige) farger. Velg mellom enkle og stilrene farger som svart eller grått, eller fargerike og sterke farger som blått, rosa og gult. Husk på at du kan variere stilen din enda mer med en fin lue for dame eller et par varme vanter.

Dunjakken som mellomlagsjakke

Selv om dunjakken passer helt utmerket som vinterjakke eller til og med som den eneste jakken til årets kaldere måneder, så fungerer den også veldig godt som mellomlagsjakke til diverse utendørsaktiviteter. For eksempel når du skal ut å gå, padle, sykle, klatre og så videre, så blir du lett varm og kan klare deg med tynnere klær. Men om du siden må sitte stille av en eller annen grunn, da er det stor risiko for at du begynner å fryse. Det er da en mellomlagsjakke er helt perfekt. En mellomlagsjakke er en tynn og lett jakke som likevel varmer, som du kan pakke med deg og ta på deg når du sitter i ro i vinden eller mørket kommer og det blir kjølig. Samtidig skal den ikke være tung eller klumpete å ha med seg i ryggsekken. Derfor passer det helt utmerket med en tynnere dunjakke, siden det er enkelt å trykke den sammen og få den ned i sekken.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!