Varme Jakker Dame

(89 varer)

Hos oss på Outnorth finner du et bredt utvalg av varme jakker med høy kvalitet for dame. Med en skikkelig vinterjakke kan du dra ut i fjellheimen, til tross for at det er minusgrader ute. Du kan trosse snøstormen i byen når du skal handle julegaver eller så kan du også ta en tur med hunden selv om himmelen har åpnet seg - alt uten å fryse. I det brede sortimentet vårt finner du varme jakker fra blant annet Bergans, Fjällräven, The North Face og Haglöfs m.m. - slik at du alltid kan finne en jakke som passer akkurat deg.

En vinterjakke for enhver stil

Vi på Outnorth mener at alle kvinner bør få oppleve følelsen av en varm og beskyttende boble. Derfor anbefaler vi at alle skal ha minst en god og varm jakke. Hvorfor minst en? Jo, for at på våre nordlige breddegrader finnes det en risiko for at du må bruke vinterjakken din mer eller mindre halve året. Kvinner er nemlig litt ekstra følsomme for kulde i forhold til menn, noe som kan bety at de må bruke varme jakker en større del av året. Det er ikke helt uvanlig at det begynner å snø allerede i oktober eller november og at det kalde været holder seg langt ut i april. Dette betyr at vinterjakken blir en del av klesstilen din en veldig stor del av året. Men dette trenger ikke være negativt. Det finnes varme jakker som er lange eller korte, med og uten hette, i ulike tykkelser, former og farger – alt for at du skal kunne finne en jakke som passer din stil. Har du vansker med å bestemme deg? Det er kanskje slik at jakken du har på deg i skitrekket har andre krav enn den du bruker til og fra jobb? I så fall anbefaler vi at du som bevisst kvinne kjøper fler enn bare én varm jakke. Kanskje en skikkelig vinterjakke til de ekstremt kalde dagene på vinteren og en varm jakke som passer bedre til de litt mildere vinterdagene? Den sistnevnte kan du alltids komplettere med en fin og varm strikkegenser for dame, slik at du slipper å fryse.

Varme jakker til dame – frihet til å trosse været

Å kjøpe en skikkelig vinterjakke er det samme som å sette ned foten! Du nekter å fryse. Du våger å trosse været. Når andre blir igjen hjemme på grunn av at det er slaps ute, for at det blåser kaldt, det snør, regner eller alt på en og samme gang, da har du rett vinterjakke som holder deg varm og tørr. Du har satt ned foten og det er du som bestemmer når du er ute, ikke været. Hvor herlig er vel ikke følelsen av å ta på seg en varm fôret vinterjakke som holder deg helt tørr og varm? Du kan dra glidelåsen hele veien opp til haka, du har kanskje til og med en fuskepels og en hette du kan dra over hodet? Vinden suser, men du er beskyttet av både slitesterkt yttertøy og varmt fôr som kan stå imot vær og vind. I stedet for iskalde vinder og piskende regn, så har du heller et varmt og mykt fôr mot kinnene dine. Jakken veier kanskje ikke så mye på skuldrene dine, men du føler deg likevel ustoppelig og beskyttet av den varme rustningen din. Du tar hendene ned i lommene og de stivfrosne fingrene dine tiner fort opp i det varme og myke tøyet, du har kanskje til og med fuskepels i lommene også? Og om du ikke har det, da finner du også et stort utvalg av varme vanter hos Outnorth. Vinterjakken din er mer enn bare en jakke, den fungerer også som en varm og god boble mot kulde og frost. I den varme, tørre og herlige bobla di har du friheten til å være ute, uansett vær.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!