Regntøy Dame

(206 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Tarfala Jacket Women Windsor Wine
 

Regnklær er veldig populært her til lands, både på grunn av været vi har her, men også fordi vi gjerne tar på oss en fin regnjakke til hverdags. Her finner du flere modeller med regnklær for damer som er både fine og praktiske.

Galon eller vanntett skallplagg?

Blant regnklærne våre kan du velge mellom plagg i ulike materialer som gjør dem vanntette. Du finner blant annet regnklær for dame i galon, som er et klassisk materiale når det kommer til akkurat regnklær. Men vi har også skallplagg i andre vanntette materialer. Så hva skal man velge? Galon eller skallplagg?

Galon

Galon er et slitesterkt materiale som tåler store mengder vann og dermed er det et bra alternativ når det regner mye. Da kan du føle deg trygg på at klærne du har under kommer til å holde seg tørre – perfekt når du skal ta deg til jobben en regnfylt morgen. Galon har dessuten også en glatt overflate, noe som gjør den lett å vaske om den blir skitten.

Om vi sammenligner med vanntette skallplagg, så har ikke galon den pusteevnen som visse av skallplaggene har. Det betyr at om du er veldig aktiv når du er ute, så kan ikke plagget transportere ut den fukten som dannes på innsiden.

Vanntette skallplagg

Blant regnklærne våre for dame, så finner du plagg som blir produsert i andre vanntette materialer enn akkurat galon. Det kan være Gore-Tex eller polyester med teipede sømmer. Flere av disse plaggene har evnen til å både stenge ute fukt og puster godt. De kan dermed transportere bort fukten som dannes på huden. Et vanntett skallplagg kan derfor være herlig om du har tenkt å være veldig aktiv når du skal ha på deg klærne.

Vårt sortiment med regnklær for dame

I sortimentet vårt finner du praktiske regnjakker, stilrene regnbukser og matchende regnsett.

Regnjakker i ulike stiler

Blant damejakkene våre kan alle finne noe som passer, uansett stil og smak. Her finnes det regnjakker i ulike farger som gul, rød og svart. Modellen kan være kort eller lang, sporty eller en litt finere stil. Hos oss finner du garantert drømmeregnjakken, uansett hva du er på let etter. Her kan du se alle dameregnjakkene våre.

Stilrene og behagelige regnbukser

Det kan være herlig å komplettere regnjakken sin med et par passende regnbukser for dame. På denne måten kan du holde deg tørr når du er ute og leker med barna, sykler til jobb eller er ute og går. I sortimentet vårt finner du stilrene regnbukser i ulike vanntette materialer. Se alle dameregnbuksene våre her.

Matchende regnsett

Trenger du både en ny regnjakke og et par regnbukser for dame? Da skal du kanskje satse på et helt sett i stedet. Vi har ulike sett, både i galon og andre vanntette materialer. Velg blant dameregnsettene våre her.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!