Regnbukser Dame

(28 varer)

Regnbukser til damer – praktiske og moderne

Om du leter etter et par smarte regnbukser til sykkelturen til og fra jobb eller en praktisk og vindtett løsning til fotturene dine i skiftende vær, så kan du være sikker på at du finner akkurat de regnbuksene du leter etter i det store utvalget vårt av regnbukser til damer. Vi har regnbukser til kvinner fra alle de populære merkene som Haglöfs, Marmot og Didriksons.

Her gjør regnbukser en forskjell

Du kommer helt sikkert til å få glede av et par dameregnbukser om du:
  • Skal du tur i områder med skiftende vær
  • Tar sykkelen eller går til og fra jobb, butikken eller lignende
  • Har bruk for et par vann- og vindtette bukser som tåler all slags vær
  • Ønsker høy komfort, tørre bukser og en smart outfit – selv i vått vær

Velg regnbuksene dine med omhu

Selv om det kanskje kan høres paradoksalt ut, så er det stor forskjell på hvor vanntette regnbukser er. Det er derfor viktig at du velger et par regnbukser hvis kvalitet og vannavstøtende evner passer til nettopp dine behov.

Så før du kjøper de første og beste regnbuksene du finner på markedet bør du derfor spørre deg selv om hvor ofte og i hvilken sammenheng du har tenkt å bruke de nye regnbuksene dine. Vet du for eksempel allerede at du skal ha på deg regnbuksene opp i fjellet, kan du med fordel velge et par regnbukser som har en høy pusteevne og dermed ikke forhindrer deg fra å holde tempoet oppe. Har du derimot bruk for et par regnbukser til sykkel- eller gåturen med hunden, kan du som regel nøye deg med en billigere modell, der kvaliteten kanskje ikke er det viktigste, det viktigste er egentlig bare at du skal slippe å skifte bukser når du kommer hjem igjen.

Vannsøyletrykk og pusteevne – to viktige parametre!

Når du sammenligner regnbuksene våre kan du gjerne ta en titt på regnbuksenes vannsøyletrykk og pusteevne. Vannsøyletrykket beskriver hvor mye vann i millimeter regnbuksene dine kan holde ute per time før dråpene trenger gjennom. Jo høyere tall, jo mer vann kan dameregnbuksene dine altså klare uten at du blir våt! Et par regnbukser med et vannsøyletrykk på 4000 mm egner seg fint til korte turer med lett regn, mens regnbukser med et vannsøyletrykk på 8000 – 12 000 mm kan holde deg tørr i kraftig regn i et par timer.

Regnbuksenes pusteevne måles ved g/m2/døgn. Er du på utkikk etter et par regnbukser du kan bevege deg aktivit i, så anbefales det ofte at du gjør et lite kompromiss med vannsøyletrygget og velger et par regnbukser med en pusteevne på 10 000 g/m2/døgn.

Hvilken modell og størrelse skal jeg velge?

Det er stor forskjell på hvordan regnbukser både føles på og hvordan de ser ut. Om du er ute etter et par tettsittende og diskrete regnbukser, som passer til gåturer i byen eller om du foretrekker et par regnbukser med lommer som er lette å ta på, uten at du trenger ta av deg støvlene, så kan du være sikker på at du finner dem her hos oss på Outnorth. Er du i tvil om størrelsen din er du velkommen til å studere størrelseguidene til produktene våre, som viser hvilken størrelse som passer best til din høyde og form på en enkel og grei måte.

Finn regnbuksene dine i vårt store utvalg av regntøy og bestill en matchende regnjakke til, slik at du blir forberedt på all slags vær.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!