Ullundertøy Dame

(435 varer)

For aktive kvinner er det veldig viktig å tenke på hva man har på seg når man er i bevegelse. Dette gjelder ikke bare yttertøyet, det er minst like viktig å tenke på når det kommer til ullundertøy. Valget av ull- eller superundertøy er avgjørende for at du skal kunne holde deg varm under tøffe forhold og rett undertøy spiller en stor rolle for komforten når du er ute i skog og mark.

Hold varmen med rett ull- eller superundertøy for dame

En kjent metode for å holde på varmen i kaldere vær og klima, er kle seg med flere lag. Når du velger ullundertøy er det viktig å tenke på hva du skal bruke det til. Skal du ha det på deg når du sykler til jobb? Eller skal du på en lengre tur ute i naturen? Tenk gjennom hvor mye du kommer til å bevege deg når du skal bruke ullundertøyet. Deretter velger du materiale ut etter hva du har tenkt å gjøre:

Merinoull – naturens beste isolasjon

Er det meningen at du skal bruke ullundertøyet når du skal sykle til jobb, eller til kortere utflukter i nærområdet? Da bør du velge merinoull. Dette materialet er helt naturlig, det puster og holder deg varm, selv i kaldt og vått vær. Merinoull har noen helt fantastiske egenskaper når det kommer til isolering. Det skapes luftrom mellom huden din og undertøyet, som varmes opp av kroppstemperaturen din og som i sin tur unngår at varmen føres bort fra kroppen. Men dette er ikke alt! Merinoull kan nemlig også absorbere fukt og svette på opptil 30% av sin egen vekt, uten at det føles fuktig. Har ullen blitt fuktig, så holder den likevel fortsatt på varmen, i tillegg til at det verken lukter eller klør! Ullundertøy i merinoull passer best i kaldere temperaturer og til aktiviteter med lavt til middels aktivitetsnivå.

Syntetisk superundertøy – passer til enhver situasjon

Syntetisk superundertøy har mange bra funksjoner. Det finnes i mange ulike varianter, som for eksempel polyester, polypropylen og polyamid, og det kan brukes til alle årstider. Det syntetiske materialet fungerer ved at det ikke binder fukten, som for eksempel bomull gjør, men det transporterer heller fukten ut gjennom materialet. Dermed holder superundertøyet deg tørr samtidig som du trener. Det som er viktig å tenke på når det kommer til syntetisk superundertøy er at det ikke varmer under kaldere forhold, det holder bare på kroppsvarmen din når du beveger på deg. Dermed passer syntetisk best til aktiviteter der man beveger seg mye og ikke i for kalde temperaturer.

To lag i ett – en kombinasjon av syntetisk og ull

Her får du de beste egenskapene fra ullundertøy og syntetisk superundertøy i ett og samme plagg. Det innerste laget er syntetisk og transporterer dermed ut all fukt og svette, slik at du kan holde deg tørr hele dagen. Det ytterste laget er av merinoull og holder på varmen. Denne kombinasjonen gjør at du holder deg tørr og varm, uansett vær eller aktivitet. Superundertøy med to lag passer helt utmerket til vinteraktiviteter med middels til høyt aktivitetsnivå.

Undertøy for aktive kvinner

Om du er mye i bevegelse, så vet du også at det er viktig med komfortable klær. Du har kanskje ull- eller superundertøy og praktisk yttertøy, men har du tenkt på selve undertøyet? Dette er noe som ofte blir glemt, men som kan være avgjørende for at du skal få en så bra opplevelse som mulig. For oss jenter kan en sports-BH utgjøre en stor forskjell for hvordan vi trener og beveger oss. En god sports-BH holder brystene på plass og gjør at de beveger seg mindre. Dette er for at du skal kunne trene uten at brystene hindrer deg fra å bevege deg normalt og uanstrengt. Kompletter BH-en med et par boxere eller sømløse truser til dame for å unngå at det gnager når du trener.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!