Damesko

(1661 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Outdoor Gaiters Black
 

Vi på Outnorth tilbyr et bredt utvalg av damesko på nettet for alle ulike formål, temperaturer og situasjoner. Blant dameskoene våre finner du vidt forskjellige varemerker som Birkenstock, Haglöfs, Adidas og mange flere.

Damesko til enhver situasjon

Når du skal kjøpe et par nye damesko er det viktigste spørsmålet hva du skal bruke de nye skoene til. Man må stille litt ulike krav på et par tursko som du skal bruke i fjellet, et par løpesko du bruker i skogen eller et par sandaler fra Birskenstock som du spaserer rundt i sentrum med.

Sko på jobb

Tenk gjennom om du kommer bruke skoene til daglig til og fra jobb, eller kanskje du skal bruke dem hele dagen på jobb? I så fall er det kanskje viktig med både komfort og stil? Skoene bør puste og ha god ventilasjon for at du skal slippe å svette på føttene om du har skoene på deg inne på jobb, kanskje mange timer i strekk. Hos oss finner du både komfortable joggesko og stilrene hverdagssko for damer som passer ypperlig som jobbsko.

Du er kanskje mer glad i tursko eller damestøvler? Med vårt brede utvalg bør du kunne finne behagelige sko som du kan ha på jobb, uansett hvilken stil eller prisklasse som passer deg best.

Løpesko eller joggesko for damer

Å finne rett løpesko eller joggesko kan være en utfordring. Ettersom føttene til kvinner og menn ser litt ulike ut, så er det viktig at du som kvinne velger damesko. Deretter er det komforten som er avgjørende, skoen må sitte rett på foten for å avlaste løpingen din. Men man bør også huske på at underlaget du planlegger å løpe på kommer til å påvirke valget av sko. Kommer du til å løpe mest på asfalt? Eller tenker du at du skal løpe ute i naturen, for eksempel trailrunning eller i terreng? I det brede utvalget vårt finner du løpesko som passer for alle underlag, bare les nøye gjennom beskrivelsene på hver sko før du bestemmer deg. Sørg også for at du tar på deg rett sokker for en mest mulig behagelig løpetur – ta gjerne en titt på det store utvalget av ulike treningssokker for damer som vi tilbyr.

Ta vare på dameskoene dine på rett måte

Ulike typer sko behøver ulike typer omsorg og pleie for å holde i lengden. Noen typer må du impregnere, mens andre bare trenger en innersåle for å forbedre komforten og for ytterligere et tredje par kan et par brodder gjøre at du kan bruke skoene året rundt. Ta gjerne en titt på skotilbehøret vårt for å finne akkurat det du trenger til dine sko.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!