Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Fjell- & Turstøvler til dame – praktisk, vanntett design

Det er en ting å få kalde føtter, men det er enda verre å få våte føtter. Men begge deler er det faktisk mulig å gjøre noe med, ved å ta på seg et par fjell- eller turstøvler med eller uten fôr og i et materiale som holder vannet ute. Hos Outnorth finner du et stort utvalg av fjell- og turstøvler til damer fra populære merker som Tretorn, Nokian, Viking Footwear og LaCrosse. Det sies at en ekte kvinne ikke kan ha for mange sko. Men her i Norge, med det norske, uforutsigbare været, gjelder det også for støvler – som for eksempel de praktiske turstøvlene. Du finner et stort utvalg av støvler her hos Outnorth i både små størrelser til nette dameføtter og i store størrelser til deg som har en stor fot med godt fotfeste.

Her gjør et par turstøvler susen

Du bør investere i et par turstøvler om du:
  • Vil holde føttene dine tørre når du går i våte områder
  • Skal ut og fiske på lavt vann eller ved gjørmete elvebredder
  • Vil skape en unik og rustikk stil som er bare din

Funksjonelle turstøvler

Et par turstøvler har minst to viktige funksjoner – de skal sørge for å holde føttene dine tørre og de skal være gode å gå i – uansett om du går rundt i hagen din og luker, eller om du skal ut på en lengre tur med hundene. I noen tilfeller må de også holde føttene dine varme, spesielt om de skal være egnet til bruk på vinteren. I tillegg til det, så skal de også være behagelige å ha på seg – og det er alltid et pluss om de ser bra ut samtidig.

Hvilke turstøvler skal jeg velge?

Det kan være flere ting å ta i betraktning når du skal velge et par turstøvler. Støvlene skal dekke både behov og smak. For om de ikke gjør det, så kommer de bare til å stå i skapet uten å bli brukt.

Turstøvler med en god såle

Først og fremst skal støvelen ha en robust, profilert yttersåle, men det kan være forskjell på mønster og hvor kraftig profileringen er

Innersålen kan ha en betydelse for komforten. Går du mye og langt – kanskje du går hele dagen på jobb – så vil en innersåle med god støtdemping være det optimale valget. Fleksibiliteten i sålen er også viktig. Går du f.eks. i veldig ulendt terreng, så er høy fleksibilitet det mest avslappende for foten, mens en mindre fleksibel såle gjør seg godt til hardt og flatt underlag.

Skaftets lengde

Du kan få turstøvler til dame med lange skaft, korte skaft eller skaft midt i midten. De lange skaftene er selvsagt praktiske om du ferdes i vann – f.eks. når man er å fisker på grunt vann, eller om du jakter og skal hente byttet i innsjøer eller bekker.

De lange skaftene er også perfekte om du går i regnvær, siden de kan nå opp til kanten på regnjakken eller frakken, slik at buksene dine ikke blir våte. Nå kan de lange skaftene endelig også være en del av stilen din, så om det er noe for deg skal du selvsagt velge et par turstøvler med lange skaft. Støvler med korte skaft er som regel lettere i vekt og de er også lettere å trø i og sparke av seg igjen.

Fôr eller ikke?

Skal du bruke turstøvlene dine om vinteren? Da skal du velge et par som har varmt fôr. Har du vintersko, men mangler et par gode turstøvler til våren og høsten – og kanskje den norske sommeren – velg da et par uten fôr, slik at du ikke får svette føtter.

Ekstra funksjoner

Noen støvler er ”bare” støvler, andre har litt ekstra funksjoner. Det kan være en trekkstropp, slik at støvelen blir lett å dra på seg. Det kan også være snører eller stropper til å regulere bredden på skaftet med. Eller så kan det være fester til å spenne fast skibindinger. Noen støvler kan også utstyres med pigger, slik at de kan brukes til fjellklatring, å ferdes på is og andre aktiviteter som krever ekstra godt grep. Nå finnes det også visse støvler som er utstyrt med reflekser, slik at du syns bedre når du er ute og ferdes i mørket.

Turstøvler til ethvert behov

Så uansett om har bruk for et par turstøvler til fiske eller jakt, eller om du bare skal bruke dem til turer med hunden eller hagearbeid, så er turstøvler til dame en praktisk løsning.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!